Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 3. november 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Sted Sct. Peders Kirke, Herrestræde 1C, 4200 Slagelse
Ulla Thorbjørn Hansen
gratis

Onsdagstræf med foredrag ved provst Ulla Thorbjørn Hansen

Forsoning og livshistorie – om at blive sig selv uden at være sig selv nok.

Provst og sognepræst Ulla Thorbjørn Hansen spejler livet igennem bl.a. dramatikeren Henrik Ibsen, digteren Benny Andersen og H. C. Andersen. Mange leder efter sammenhænge og fred i sig selv, men hvad kan man, når alt kommer til alt, ”forlade sig på”?

Onsdagstræf er hyggeligt samvær og spændende foredrag i ét. Hver anden onsdag i lige uger i sæsonen, mødes vi i Sct. Peders Kirkes Sognelade, Herrestræde 1, kl. 10.00- 11.30. Det er gratis at deltage, men kaffe og brød koster 20,- kr. Alle de indkomne midler går ubeskåret til Sct. Peders Kirkes Julehjælp, der hvert år i december deles ud til værdigt trængende ansøgere.