×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 5. februar 2020, kl. 19:30

I musikken hører man elementer af jazz, inspiration fra Vivaldi til Stravinsky og ikke mindst argentinsk tango. Netop derfor fremstår vores musikalske forskelligheder så fint.

Tangoens rytmer med de kantede melodiske figurer viser blot én af vores musikalske udfoldelser. De lyriske melodier høres ikke blot i Piazzollas musik, men også i andre stilarter såsom klassisk, populær musik og i musik fra andre dele af verden.

Programmet er alsidigt, og der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan finde på at spille, men hovedtemaet er passion, drama og glæde – krydret med en lille præsentation af musikken undervejs.

  Lissi Merete Rasmussen - musikskolelærer - er uddannet på Det Kgl Musikkonservatorium i accordeon. Hun har studeret hos Mogens Ellegaard og har spillet koncerter i både Danmark og udlandet som solist og i Sjællands Accordeonorkester.

  Maja Laursen - musikskolelærer - har diplomeksamen i klassisk violin fra Det Fynske Musikkonservatorium ved Arne Balk-Møller. Hun har desuden studeret hos Anatoli Melnikov (Finland). Hun arbejder freelance som solist, kammermusiker og orkestermusiker.

  Jakob Goldmann Jensen - musikskolelærer - er klassisk guitarist fra Det Fynske Musikkonservatorium. Han har optrådt som solomusiker samt spiller i bands som el-guitarist.

  Karin Eklund Jensen - pianist og musikskolelærer - er Cand Phil fra Musikvidenskabeligt Institut, Københavns Universitet. Hun har formidlet musik gennem film, foredrag og koncerter. Hun studerer periodevis hos Laurent Boullet og Eugen Indjic.

  Jacob Seersholm - folkeskolelærer - er uddannet med musik som liniefag og kontrabas som hovedinstrument. Han spiller med i mange forskellige sammenhæng: bands, teater, musicals – såvel rytmisk som klassisk.  

Medvirkende
Piazolla Ensemblet
Sted Herrestræde 1, 4200 Slagelse
Pris
Gratis