• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 17. november 2019, Kl. 11:00 til kl. 14:30

I sensommeren 2010 var Niels Højlund og fem og hans nærmeste kammerater på ferie i den norske skærgård i nærheden af Mandal. En dag skulle de afsted på en hyggelig holmetur, men bådturen til holmen endte i et mareridt.

Niels Højlund siger:

"Vandet var omkring 16 grader varmt, men solen skinnede og mågerne skreg. Og vi skreg. Og råbte. Til Gud og til hinanden. Timerne gik, nogle gange i stilhed, nogle gange med opmuntringer, andre gange med fortvivlelse og vemod. Drengenes latter druknede i dybet og jeg ved faktisk ikke, hvad der var hav og hvad der var tårer.

Jeg kommer for at fortælle.  Gennem ord og toner.  Om levende og døde. Om Ham som tog fire, men som giver meget."

Program:

10.00 Gudstjeneste - menighedskoret medvirker

11.30 Frokost - husk tilmelding senest fredag d. 8. november kl. 12.00 på kirkekontoret

12.15 Niels Højlund fortæller og synger. Mulighed for at stille spørgsmål.

13.30 Kaffe/te og kage

14.30 Tak for i dag

Tilmelding nødvendig af hensyn til antal kuverter. Det er gratis at deltage. Der serveres vand til frokosten, og sodavand/øl/vin kan købes til rimelige penge.

Niels Højlund
Sogneladen, Herrestræde 1C, 4200 Slagelse