Dato Søndag d. 28. august 2022, kl. 14:00
Sted Sct. Peders Kirke, Herrestræde 1, 4200 Slagelse
Ulla Thorbjørn Hansen
Afskedsgudstjeneste med Ulla Thorbjørn Hansen

Slagelse Provsti, Sct. Peders og Havrebjerg Kirker indbyder til afskedsgudstjeneste med efterfølgende reception for Ulla Thorbjørn Hansen, vores kommende biskop i Roskilde Stift:

Søndag d. 28. august 2022 kl. 14.00 i Sct. Peders Kirke Herrestræde 1A, Slagelse.

Efter gudstjenesten er der afskedsreception i Sogneladen kl. 15.00.

Menighedsråd og medarbejdere i Slagelse Provsti og ved Sct. Peders og Havrebjerg Kirker takker for samarbejdet og ønsker alt godt i bispeembedet. Vær med til at sende Ulla godt afsted til Roskilde og takke for den store indsat i provstiet og sognene.

Tilmelding senest d. 22. aug. 2022 Kl. 12.00 på resj@km.dk

Ulla Thorbjørn Hansen, provst i Slagelse og sognepræst i Sct. Peders og Havrebjerg pastorat, fik flest stemmer ved bispevalgets 2. runde, som blev afgjort onsdag d. 15. juni 2022, og Ulla skal dermed afløse den nuværende biskop, Peter Fischer-Møller, der har siddet siden 2008.

Bispevielsen af Ulla Thorbjørn Hansen finder sted søndag den 4. september 2022 i Roskilde Domkirke.