Walk and talk med en præst

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet fredag d. 26. marts 2021, kl. 13:00
Walk and talk med en præst

Er du også træt af at sidde foran skærmen og tale med folk via teams, så kan du fortsat melde dig til at gå tur med en præst i Skt. Peders eller Havrebjerg sogn.

Du kan nå det endnu: Gå tur med en præst/walk and talk med: Ulla Thorbjørn Hansen fortsætter tilbud om gåture med samtaler følgende dage i april måned:

Onsdag d. 14. april kl. 17.30-18.30: Vi går umiddelbart efter dagens aftenrefleksion, som finder sted i Helligåndskirken og begynder kl.17.00. Målet er at gå til Vårby bakke og se Hellig Anders kors (afstand 3,3 km fra Helligåndskirken). Tag gode travesko på.

Torsdag d. 29. april kl. 15.00-17.00

Book Ulla på: uth@km.dk. P.t. max 25 deltagere pr. tur inkl. præsten.

Tid og sted for mødested og rute aftales ved tilmelding, hvor intet sted er anført. Der kan være tale om korte ture og længere ture alt efter ønske, vind og vejr. Og passer ingen af nævnte dage dig, så sig til – så kan vi nok finde et andet tidspunkt.