Praktisk info til alle kirkegængere

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet torsdag d. 28. januar 2021, kl. 17:22
Praktisk info til alle kirkegængere

For tiden er gudstjenesters varighed skåret ned til 30 minutter. Det giver meget lidt plads til nadver, særligt når der er dåb.

Derfor vil der i øjeblikket ikke være nadver ved gudstjenester søndage kl. 10.00 i Sct. Peders Kirke. Til gengæld vil de 2 månedlige søndagsgudstjenester i Helligåndskirken kl. 17.00 være deciderede nadvergudstjenester. Hvis du derfor gerne vil til nadver, så kig i gudstjenesteplanen efter disse gudstjenester.

I Sct. Peders Kirke er der med de nuværende restriktioner plads til 40 kirkegængere, og i Helligåndskirken er der plads til 25 kirkegængere. Dette gælder ved alle kirkelige handlinger. Der er ikke tilmelding til gudstjenesterne.

Der skal bæres mundbind eller visir indenfor i kirkerne og i Sogneladen.

Personalets anbefalinger skal til enhver tid følges. Vi passer på hinanden og på dig.