Udgivet man d. 26. aug 2019, kl. 08:41

Sogneudflugt – turen går til Roskilde

Lørdag d. 21. september kl. 8.00-ca. 17.30

Vi mødes ved Slagelse busstation kl. 7.50. Kl. 8.00 kører vi i bus til Roskilde. Vi skal besøge Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet.

Provst Ulla Thorbjørn Hansen, der har været sognepræst i Roskilde Domkirke i 9 år, inden hun kom til Slagelse, vil være med på turen og fortæller undervejs lidt om kirken og om det at være præst ved Domkirken. Når vi kommer til kirken vil der være en kort andagt i Sct. Andreas' kapel v/Ulla, hvorefter vi vil få en rundvisning i Domkirken.

Efterfølgende går turen til Vikingeskibsmuseet, hvor vi også spiser vores medbragte madpakke.

På hjemturen holder vi ind på Overdrevskroen og får kaffe og kage. Vi er tilbage i Slagelse ca.17.00.

Tilmelding og betaling på kirkekontoret Bredegade 17 fra mandag d. 2. september.

Prisen er 180 kr. og dækker transport, entréer, kaffe og kage. Medbring selv frokost og drikkevarer til frokost.

Der er plads til max 52 personer på turen.