Udgivet man d. 1. jul 2019, kl. 12:27

Fik du ikke tilmeldt dig konfirmationsforberedelsen 2019/20 inden fristen d. 1. juli?

Fortvivl ikke, det kan stadig nås.

Konfirmationsforberedelsen i Sct. Peders Kirke tilbydes kommende 7. klasser fra Landsgrav Friskole og Marievangsskolen, samt elever fra Dyhrs Skole, som er bosiddende i Sct. Peders sogn. Desuden naturligvis alle 7. klasses elever fra andre skoler, som er bosiddende i Sct. Peders sogn eller som har legitim tilknytning til Sct. Peders Kirke, fx gennem dåb. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har legitim tilknytning, så spørg os gerne.

For tilmelding og for spørgsmål, kontakt de 3 præster i Sct. Peders Kirke, som er ansvarlige for konfirmationsforberedelsen: Lone Uldall Jørgensen, Grith Seersholm og Katja Liebst-Olsen. Du kan ringe til os, eller du kan sende os en mail. Link til kontaktoplysninger er her. Vi minder om at sommer også er ferietid for præsterne på skift, så vær opmærksom på om pågældende præst du kontakter har ferie, og tag kontakt til en anden. Der vil være autosvar på vores mail, og indtalt telefonsvarerbesked med oplysning om feriens varighed.

Konfirmationsforberedelsen starter op i uge 37, men vi vil gerne have din tilmelding længe inden da af hensyn til planlægning, jf. den oprindelige tilmeldingsfrist d. 1. juli.

Du finder fremtidige konfirmationsdatoer her.