Udgivet man d. 15. apr 2019, kl. 00:00

Nu er det tid til at indskrive dit barn til konfirmandundervisning i skoleåret 2019/2020. Som noget nyt gøres det digitalt med NemID.

De nærmere forhold i Sct. Peders Kirke, hvem der kan blive konfirmeret i Sct. Peders Kirke, konfirmationsdatoer mv. finder du her.

Du/I tilmelder jeres barn til konfirmationsundervisning i skoleåret 2019/20 her.

Disse oplysninger skal du/I have klar:

• Dit/jeres NemID.
  • En indscannet kopi af dåbsattesten, hvis barnet et døbt i et kristent trossamfund udenfor folkekirken, evt. i udlandet. Hvis barnet er døbt i folkekirken skal du/I ikke indscanne dåbsattesten.

Vær opmærksom på følgende forhold:

• Forældemyndighedsindehaver( e) skal have NemID.
  • Tilmelding er først endelig, når du/I har modtaget en bekræftelse fra Sct. Peders Kirke.
  • Hvis du/I ønsker at ændre eller framelde en tilmelding, skal du/I kontakte Sct. Peders Kirke.
  • Der kan ikke vælges dato for konfirmation i denne tilmelding. Se datoer her.
  • Kontaktoplysninger på kirkens præster findes her (link til præsternes kontaktoplysninger). Det er Grith Seersholm, Katja Liebst-Olsen og Lone Uldal Jørgensen, som underviser konfirmanderne på fast basis.

Af hensyn til planlægningen beder vi om tilmelding senest fredag d. 28. juni 2019.